Om Monteragruppen

Historik

Montera i Storfors grundades år 2011 av bröderna Daniel och Morgan Sköld. Redan i starten låg fokus på kvalitet i leveransen snarare än kvantitet, något som kunderna uppskattar och det innebär att vi kunnat växa från ett tiotal medarbetare i början till att vara nästan hundra i dagens företag.

Företaget startade i Storfors och finns numera etablerat även i Örebro. Verksamhetens art innebär att avdelningarna Prefabmontage och Seacon idag verkar över hela Sverige medan Installation, Bygg, Utemiljö och Entreprenad i första hand fokuserar på Mälardalsområdet.

2011 – Montera i Storfors bildas

2011 – Montera i Storfors Installation bildas

2014 – Montera i Storfors Entreprenad, som arbetar med balkonginglasningar, bildas

2016 – Montera i Storfors Utemiljö bildas

2018 – Montera i Storfors Installation, Entreprenad och Utemiljö bildar egna bolag

2019 – Montera i Storfors Bygg bildas

2020 – Montera Seacon, som verkar inom betongentreprenader, bildas

 

Grundläggande värderingar

Inom Monteragruppen vet vi att medarbetarna är vår viktigaste resurs. Vi vill att vår personal ska trivas och veta när de gör ett bra jobb. Vi vill också att medarbetarna ska känna sig säkra på arbetet, både med tanke på den fysiska arbetsmiljön och att företaget går bra så att jobben finns kvar.

Vi tror att det bästa vi kan göra för våra kunder är att lämna ifrån oss färdiga projekt i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet. Då får vi återkommande kunder och ett lönsamt företag med engagerad personal.

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka. Vill du bli en del av vårt engagerade lag? Vi expanderar och söker ofta nya medarbetare för att vidareutveckla företaget. Du är alltid välkommen att höra av dig med en ansökan!

Daniel Sköld
072-723 54 43
daniel@monteraistorfors.se

Morgan Sköld
076-793 54 43
morgan@monteraistorfors.se

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Begreppen Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är grundpelare i vår verksamhet.

Kvalitet för oss är att lämna ifrån oss ett färdigt projekt i rätt tid, till rätt pris och med rätt produktkvalitet. Vi jobbar varje dag för att hela tiden bli lite bättre och ännu säkrare på att uppfylla detta.

Miljö handlar för oss mycket om att vara medvetna om de inköp vi gör, hur vi transporterar produkter och oss själva samt att alltid försöka göra det miljömässigt rätta och hela tiden bli lite bättre.

Arbetsmiljö bygger på att ingen ska behöva bli skadad på jobbet. Vi arbetar med tunga produkter och stora maskiner vilket innebär att vi alltid, varje dag, måste ha arbetsmiljö och säkerhet för ögonen. Därför har vi självklart ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete på plats i samtliga delar av Monteragruppen kopplat med väl utbildade medarbetare. På så sätt kan vi alla jobba säkert.